Jednoduchý recept

Domácí balkánský sýr podle Ládi Hrušky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 5 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (32%)
ID receptu: 61840

Ingredience

70 g Sůl
1 balení Tvaroh tvrdý
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

0% Kalorie 2 kcal
Kilojoule 6kJ
0% Sacharidy 0 g
0% Tuky 0 g
1359% Sodík 27 g
1% Bílkoviny 0 g

Domácí balkánský sýr podle Ládi Hrušky postup přípravy receptu:

1

Tvaroh vložíme do plastové misky s víčkem a zalijeme studenou osolenou převařenou vodou. Tvaroh musí být úplně ponořený.

2

Misku dobře uzavřeme a necháme sýr v chladničce uležet minimálně 4 dny.

Poznámka

Pokud budeme sýr servírovat jako chuťovku k pivu či vínu, můžeme jej před servírováním obalit v nasekaných bylinkách nebo mleté paprice či barevném pepři.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept