Jednoduchý recept

Vařená červená řepa s tuňákem a cibulí

  • Evropa
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Vařená červená řepa s tuňákem a cibulí 5 1
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 61860
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks červená řepa vařená
1 ks Šalotka
1 špetka Sůl
180 g Tuňák v rostlinném oleji

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 122 kcal
Kilojoule 512kJ
8% Sacharidy 29 g
0% Tuky 0 g
13% Sodík 253 mg
8% Bílkoviny 4 g
Vařená červená řepa s tuňákem a cibulí

Vařená červená řepa s tuňákem a cibulí postup přípravy receptu:

1

Vařenou červenou řepu očistíme a nakrájíme na plátky.

2

Plátky urovnáme na talíř a navrch opatrně vyklopíme tuňáka z konzervy. Posypeme oloupanou, na kolečka nakrájenou šalotkou a podle chuti osolíme.

Poznámka

Červenou řepu můžeme uvařit den předem.

Komentáře a hodnocení

 
světluška
Vařená červená řepa s tuňákem a cibulí
Výborná chuťovka. Určitě si ještě udělám. Dcera to měla na svačinu do školy. Říkala, že to nemělo chybu blink

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept