Jednoduchý recept

Jáhly na slano II

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 61866

Ingredience

100 g Jáhly vařené
5 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
5 ks Rajčata
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 362 kcal
Kilojoule 1 515kJ
5% Sacharidy 17 g
44% Tuky 33 g
13% Sodík 255 mg
7% Bílkoviny 4 g

Jáhly na slano II postup přípravy receptu:

1

Omytá rajčata zbavíme zrníček a spolu s omytou petrželovou natí je nadrobno nakrájíme.

2

Předem uvařené jáhly promícháme s rajčaty a petrželkou. Pokrm podle chuti osolíme, opepříme a nakonec přelijeme olivovým olejem.

Poznámka

Jáhly uvaříme předem - vaří se 15 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept