Jednoduchý recept

Řez kardinál

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 60 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 6191

Ingredience

200 g Cukr krupice
170 g Cukr moučkový
1 ks Cukr vanilka
1 ks Kypřicí prášek do pečiva
4 polévková lžíce Marmeláda borůvková
150 g Mouka pšeničná hladká T 650
2 ks Smetana 33% (šlehačka)
10 ks Vejce slepičí
1 ks Ztužovač šlehačky

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 877 kcal
Kilojoule 3 671kJ
32% Sacharidy 115 g
52% Tuky 39 g
8% Sodík 166 mg
35% Bílkoviny 20 g

Řez kardinál postup přípravy receptu:

1

Do pěny ušleháme moučkový cukr, vejce, žloutky a vanilkový cukr.

2

Přidáme prosátou mouku s kypřícím práškem do pečiva.

3

Na plech vyložený pečícím papírem nalijeme těsto.

4

Z bílků ušleháme tuhý sníh a za stálého míchání vsypáváme cukr.

5

Naplníme sněhem cukrářský sáček a nastříkáme ho na těsto.

6

Pečeme do mírného zhnědnutí při 180 stupních.

7

Necháme vychladnout a ušleháme šlehačky se ztužovačem.

8

Korpus rozkrojíme na tři díly, které pomažeme šlehačkou a marmeládou.

9

Naskládáme je na sebe a pocukrujeme.

10

Krájíme na řezy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept