Jednoduchý recept

Ananasová buchta z plechovky podle Ládi Hrušky

  • Evropa
Palec nahoru
2
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 2 Ananasová buchta z plechovky podle Ládi Hrušky 5 1
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (32%)
ID receptu: 61914

Ingredience

300 g Cukr krystal
1 ks Cukr vanilka
1 l Džus pomerančový
850 g Kompot ananasový
1 ks Kypřicí prášek do pečiva
300 g Mouka polohrubá
3 ks Pudinkový prášek - vanilkový
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 519 kcal
Kilojoule 2 171kJ
34% Sacharidy 121 g
3% Tuky 2 g
8% Sodík 170 mg
13% Bílkoviny 7 g

Ananasová buchta z plechovky podle Ládi Hrušky postup přípravy receptu:

1

Ananas z plechovky i se šťávou rozmixujeme tyčovým mixérem. Přidáme vejce, cukry, mouku a prášek do pečiva a vařečkou důkladně promícháme.

2

Těsto nalijeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v předehřáté troubě při 180 °C 20 - 30 minut dokud se těsto nelepí na špejli.

3

Tři pudinkové prášky rozmícháme v pomerančovém džusu a uvaříme jako klasický pudink, který ale nesladíme. Po zhoustnutí směs odstavíme a necháme trochu vychladnout. Zchladlým pudinkem polijeme upečené těsto a hotovou buchtu necháme v chladničce ztuhnout.

Komentáře a hodnocení

 
světluška
Ananasová buchta z plechovky podle Ládi Hrušky
Výborná, šťavnatá, osvěžující. Jen se po ní zaprášilo. Do těsta jsem dala méně cukru blink

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
2
Palec dolu
0
5
Ověřený recept