Jednoduchý recept

Mléčná rýže Ládi Hrušky

  • Evropa
Palec nahoru
3
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 3 Mléčná rýže Ládi Hrušky 5 1
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (32%)
ID receptu: 61983

Ingredience

20 g Cukr krupice
1 ks Cukr vanilka
250 ml Mléko polotučné
0,5 ks Pudinkový prášek - vanilkový
120 g Rýže loupaná
2 g Skořice mletá

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 413 kcal
Kilojoule 1 727kJ
24% Sacharidy 87 g
4% Tuky 3 g
5% Sodík 99 mg
15% Bílkoviny 8 g

Mléčná rýže Ládi Hrušky postup přípravy receptu:

1

Rýži uvaříme podle návodu uvedeném na výrobku.

2

V hrnci promícháme mléko, cukr, pudinkový prášek a uvařenou rýži. Přivedeme k varu a vaříme asi 2 minuty dokud směs nezhoustne. Odstavíme a vmícháme vanilkový cukr a skořici.

Poznámka

Podáváme nejlépe vychlazené v malé misce a dozdobené marmeládou, čerstvým nebo kompotovaným ovocem, nastrouhanou čokoládou nebo posypané kakaem.

Komentáře a hodnocení

 
Aleisa
Mléčná rýže Ládi Hrušky
Tento recept můžu doporučit a dávám palec nahoru. Rýži jsem ale přidala až do uvařeného pudinku a společně promíchala. Mně osobně tato rýže chutnala ještě teplá, doplněná domácím jahodovým džemem. Cukr jsem dala dle potřeby. smile

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
3
Palec dolu
0
5
Ověřený recept