Kávový krém II

25 min.
Evropa

Ingredience

    • 600mililitrůMléko odtučněné
    • 1lžičkaKáva instantní
    • 3kusyVejce slepičí
    • 3lžíceStolní sladidlo Sladký polibek
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
113 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
4 g
Sacharidy
8 g
Cukr
339 mg
Vápník
193 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrůlku svaříme mléko s rozpustnou kávou (nebo kávovým extraktem.)
  • 2
    V misce rozšleháme vejce s náhradním sladidlem a za stálého míchání přilijeme svařenou směs.
  • 3
    Krém rozdělíme do zapékacích formiček a pečeme v troubě ve vodní lázni při 140°C 15-20 minut.
  • 4
    Krém podáváme vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.