Krevetový koláč - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 45 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Krevetový koláč
Celkový čas: | 45 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 62086 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
300 g | Krevety tygří - loupané |
1 špetka | Pepř černý mletý |
0,5 kávová lžička | Sůl |
500 g | Tvaroh měkký bez tuku |
4 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 1g |
---|---|
Cholesterol | 648,2mg |
Draslík | 157,4mg |
Vláknina | 79,5mg |
Vitamín A | 564,9mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 1,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Sůl, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Krevety tygří - loupané, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Tvaroh měkký bez tuku nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.

Krevetový koláč postup přípravy receptu:
1 | Do mísy rozklepneme vejce, osolíme je, opepříme a rozšleháme. Přidáme tvaroh a dobře vše rozmícháme. Nakonec do směsi vmícháme krevety. |
2 | Směs vlijeme do koláčové formy a pečeme v troubě vyhřáté na 200°C asi 30 minut. |