Jednoduchý recept

Pečený rybí nákyp

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 55 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 62088

Ingredience

2 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
800 g Treska filety
300 g Tvaroh měkký bez tuku
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 86 kcal
Kilojoule 360kJ
0% Sacharidy 1 g
8% Tuky 6 g
14% Sodík 276 mg
13% Bílkoviny 8 g

Pečený rybí nákyp postup přípravy receptu:

1

Rybí filety osolíme, opepříme a rozdělíme do balíčků připravených z pečicího papíru. Pečeme 10 minut ve středně vyhřáté troubě.

2

Upečené filety potom rozmixujeme s tvarohem, vejci, solí, pepřem a bylinkami.

3

Rozmixovanou směs vlijeme do zapékací mísy, kterou jsme předem trochu navlhčili vodou.

4

Pokrm pečeme ve vodní lázni ve středně vyhřáté troubě asi 45 minut.

Poznámka

Můžeme použít filety z jiných druhů mořských ryb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept