Jednoduchý recept

Tříbarevný špenát

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 62122

Ingredience

1 ks Bobkový list
2 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
3 ks Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Tymián čerstvý
200 ml Voda pitná
400 g Špenátový protlak mražený

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 162 kcal
Kilojoule 676kJ
9% Sacharidy 31 g
4% Tuky 3 g
20% Sodík 403 mg
22% Bílkoviny 12 g

Tříbarevný špenát postup přípravy receptu:

1

Mražený špenát připravíme podle návodu na obalu.

2

Omytá rajčata nakrájíme na kousky a vsypeme do hrnce. Přidáme očištěné, na proužky nakrájené papriky, 2 snítky tymiánu, bobkový list a přilijeme sklenici vody. Vše osolíme, opepříme a zvolna pod pokličkou povaříme 10 minut.

3

Potom do hrnce přidáme špenát, ohřejeme a ihned podáváme jako přílohu.

Poznámka

Použijeme žluté nebo oranžové papriky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept