Jednoduchý recept

Studená kořeněná polévka s rajčaty

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 62167

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
1 ks Cibule
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1000 g Rajčata
1 ks Saturejka
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Tymián čerstvý
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 104 kcal
Kilojoule 437kJ
7% Sacharidy 24 g
2% Tuky 1 g
6% Sodík 115 mg
7% Bílkoviny 4 g

Studená kořeněná polévka s rajčaty postup přípravy receptu:

1

Omytá rajčata zbavíme zrníček a nakrájíme na čtvrtky.

2

Rajčata spolu s petrželkou, bazalkou, na čtvrtky nakrájenou cibulí a stroužkem česneku rozmixujeme na pyré. Vmícháme lístky ze snítky tymiánu a saturejky, osolíme a opepříme.

3

Pyré nalijeme do polévkové mísy a necháme uležet v chladničce.

4

Polévku podáváme vychlazenou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept