Studená kořeněná polévka s rajčaty

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
104 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
1 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
11 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá rajčata zbavíme zrníček a nakrájíme na čtvrtky.
  • 2
    Rajčata spolu s petrželkou, bazalkou, na čtvrtky nakrájenou cibulí a stroužkem česneku rozmixujeme na pyré. Vmícháme lístky ze snítky tymiánu a saturejky, osolíme a opepříme.
  • 3
    Pyré nalijeme do polévkové mísy a necháme uležet v chladničce.
  • 4
    Polévku podáváme vychlazenou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.