Jednoduchý recept

Filety z tresky v kotlíku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 62175

Ingredience

6 polévková lžíce Citronová šťáva
4 ks Cuketa
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
400 g Treska filety
4 ks Tymián čerstvý
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 129 kcal
Kilojoule 539kJ
9% Sacharidy 31 g
3% Tuky 2 g
20% Sodík 402 mg
12% Bílkoviny 7 g

Filety z tresky v kotlíku postup přípravy receptu:

1

Do hrnce s nepřilnavým dnem rozložíme část omytých, neoloupaných cuket nakrájených na kolečka. Na cukety položíme filety z tresky, solíme a opepříme. Pokryjeme zbylými kolečky cuket, pokapeme citronovou šťávou a přidáme rozmačkaný česnek a několik snítek tymiánu.

2

Vaříme pod pokličkou zvolna asi 20 minut.

Poznámka

Použijeme malé cukety.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept