Jednoduchý recept

Nádivka s krůtím masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 62183

Ingredience

1 kávová lžička Bazalka sušená
1 ks Cibule
1 kávová lžička Kmín římský
600 g Krůtí prsa
2 polévková lžíce Maizena - kukuřičný škrob
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Provensálské koření
0,5 kávová lžička Sůl
6 ks Vejce slepičí
1 špetka Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 405 kcal
Kilojoule 1 694kJ
3% Sacharidy 11 g
26% Tuky 20 g
15% Sodík 309 mg
79% Bílkoviny 45 g

Nádivka s krůtím masem postup přípravy receptu:

1

Krůtí plátky smícháme s cibulí nakrájenou na tenké plátky, s kořením, solí a pepřem. Do směsi zapracujeme vejce a přidáme škrob. Vše promícháme.

2

Směs dáme do vhodné zapékací mísy nebo do formy na chlebíček. Nádobu vložíme do vodní lázně a nádivku pečeme ve středně vyhřáté troubě 25-30 minut.

Poznámka

Nádivku můžeme stejným způsobem připravit i z kuřecího masa.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept