Jednoduchý recept

Rybí filé s citronem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (29%)
ID receptu: 62216

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
300 g Filé z aljašské tresky
15 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 170 kcal
Kilojoule 710kJ
0% Sacharidy 0 g
9% Tuky 7 g
20% Sodík 393 mg
47% Bílkoviny 27 g

Rybí filé s citronem postup přípravy receptu:

1

Filé pokapeme citronovou šťávou a osolíme.

2

Vložíme do teflonové pánve vhodné do trouby, mírně podlijeme vodou a pečeme doměkka.

3

Na upečené filé naklademe kousky másla.

Poznámka

Podáváme s bramborovou kaší nebo vařenými brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept