Jednoduchý recept

Rybí filé s citronem

  • Evropa
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Rybí filé s citronem 5 1
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (33%)
ID receptu: 62216
Kategorie: Maso

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
300 g Filé z aljašské tresky
15 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 170 kcal
Kilojoule 710kJ
0% Sacharidy 0 g
9% Tuky 7 g
20% Sodík 393 mg
47% Bílkoviny 27 g

Rybí filé s citronem postup přípravy receptu:

1

Filé pokapeme citronovou šťávou a osolíme.

2

Vložíme do teflonové pánve vhodné do trouby, mírně podlijeme vodou a pečeme doměkka.

3

Na upečené filé naklademe kousky másla.

Poznámka

Podáváme s bramborovou kaší nebo vařenými brambory.

Komentáře a hodnocení

 
Beata
Rybí filé s citronem
Příjemné jídlo, kde vynikne základní chuť potraviny. Do pekáčku se může použít papír na pečení, oproti receptu jsem nepřidávala vodu. Vůbec není třeba. Peče se na cca 185°C zhruba 12 -15 minut, záleží, jestli je to jen filé nebo slisované kostky. Doporučuji, vhodné i pro různé diety, bez másla i na redukční.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept