Jednoduchý recept

Rybí filé s jablky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (29%)
ID receptu: 62218

Ingredience

300 g Filé z aljašské tresky
100 g Jablka
15 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 195 kcal
Kilojoule 815kJ
2% Sacharidy 7 g
9% Tuky 7 g
20% Sodík 393 mg
47% Bílkoviny 27 g

Rybí filé s jablky postup přípravy receptu:

1

Osolené filé mírně podlijeme a pečeme doměkka.

2

Vyjmeme z trouby a hotové filé poklademe na plátky nakrájenými a jádřinců zbavenými jablky a kousky másla.

3

Dáme ještě na chvíli zapéct.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept