Jednoduchý recept

Vepřový přírodní plátek

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (29%)
ID receptu: 62241

Ingredience

20 g Cibule
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 kávová lžička Sůl
160 g Vepřová kýta
20 g řepkový olej
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 302 kcal
Kilojoule 1 265kJ
2% Sacharidy 8 g
29% Tuky 22 g
22% Sodík 442 mg
29% Bílkoviny 16 g

Vepřový přírodní plátek postup přípravy receptu:

1

Maso omyjeme,nakrájíme na plátky, lehce naklepeme a po obou stranách osolíme.

2

Na oleji zpěníme cibuli, vložíme maso, podlijeme vodou a doměkka dusíme.

3

Plátky vyjmeme a šťávu zahustíme moukou rozmíchanou ve studené vodě. Provaříme a podle chuti dosolíme.

4

Vrátíme maso zpět do šťávy a necháme znovu prohřát.

Poznámka

Podáváme s rýží nebo vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept