Jednoduchý recept

Kuřecí karbanátky s celerem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 62267

Ingredience

0,3 ks Celer bulvový
1 špetka Kmín drcený
1 kávová lžička Kurkuma
500 g Kuře
200 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 740 kcal
Kilojoule 3 095kJ
0% Sacharidy 1 g
95% Tuky 71 g
15% Sodík 305 mg
44% Bílkoviny 25 g

Kuřecí karbanátky s celerem postup přípravy receptu:

1

Kousky kuřecího masa marinujeme v oleji se lžičkou kurkumy (nebo kari koření) do druhého dne.

2

Maso vyjmeme z marinády a umeleme. Očištěný celer také umeleme, přidáme k masu a vmícháme žloutek, sůl, pepř a kmín. Vypracujeme směs a tvarujeme karbanátky.

3

Karbanátky opékáme na oleji, ve kterém se maso marinovalo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept