Jednoduchý recept

Vařené jáhly s ořechy, švestkami a medem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 62294

Ingredience

100 g Jáhly
1 polévková lžíce Med včelí
100 g Ořechy vlašské
1 l Voda pitná
1 hrst Švestky sušené

Nutriční hodnoty jedné porce

122% Kalorie 2,417 kcal
Kilojoule 10 112kJ
38% Sacharidy 135 g
93% Tuky 69 g
2% Sodík 44 mg
49% Bílkoviny 27 g

Vařené jáhly s ořechy, švestkami a medem postup přípravy receptu:

1

Jáhly spaříme vroucí vodou a potom povaříme 15 minut.

2

Měkké jáhly scedíme a propláchneme studenou vodou. Přidáme mleté vlašské ořechy, podle chuti med a nakrájené sušené švestky.

Poznámka

Podáváme jako snídani. Jáhly jsou vhodné pro lidi trpící celiakií - neobsahují lepek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept