Jednoduchý recept

Pstruh s česnekem pečený v horkovzdušné troubě

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 62345

Ingredience

1,5 kávová lžička Kmín drcený
4 plátek Máslo čerstvé
1 kávová lžička Pepř 4 barev
4 ks Pstruh
1,5 kávová lžička Sůl
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 773 kcal
Kilojoule 3 234kJ
1% Sacharidy 5 g
46% Tuky 35 g
28% Sodík 556 mg
186% Bílkoviny 105 g

Pstruh s česnekem pečený v horkovzdušné troubě postup přípravy receptu:

1

Horkovzdušnou troubu si předehřejeme na 180°C. Očištěné, vykuchané a omyté pstruhy osušíme. Celé i zevnitř je osolíme, posypeme čerstvě pomletým pepřem a drceným kmínem. Očištěné stroužky česneku utřeme a vytřeme jimi břicha pstruhů. Do každého pstruha vložíme plátek másla a uzavřeme je párátkem.

2

V misce s polohrubou moukou pstruhy obalíme a poklademe je do trouby na mřížku. Pečeme přibližně 15-20 minut do zlatova. Servírujeme je horké.

Poznámka

Příloha: chléb, vařené nebo pečené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept