Jarní salát s vejci

28 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
163 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
9 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvaříme vejce natvrdo.
  • 2
    Do mísy vložíme omytý, okapaný a na menší kousky natrhaný ledový salát. Sušená rajčata nakrájíme nadrobno a přidáme do mísy. Posypeme na jemno nakrájenou cibulkou, přidáme na plátky pokrájené vejce a ředkvičky, kapary se stopkou. Osolíme dle chuti.
  • 3
    Ozdobíme na půlky rozkrojenými cherry rajčaty, petrželkou a pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.