Knackebrot s lučinou, jablkovo-mrkvový salát - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Knackebrot s lučinou, jablkovo-mrkvový salát
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 62424 |
Kategorie: | Studené saláty |
Ingredience
15 g | Citronová šťáva |
50 g | Jablka |
13 g | Knackebrot žitný |
30 g | Lučina linie s vlákninou |
80 g | Mrkev kořen |
1 špetka | stévie |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 8g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 72,1mg |
Vláknina | 7g |
Vitamín A | 30,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 9,2mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Citronová šťáva, Jablka mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mrkev kořen mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Knackebrot žitný, Lučina linie s vlákninou, stévie nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.

Knackebrot s lučinou, jablkovo-mrkvový salát postup přípravy receptu:
1 | Oloupané jablko a mrkev nastrouháme do misky, ochutíme citronovou šťávou a stévií. |
2 | Knackebrot potřeme netučnou lučinou a podáváme s připraveným salátem jako odpolední svačinu. |
Poznámka
Tabletku stévie nadrtíme.