Jednoduchý recept

Fazole s kuřecím masem z jednoho hrnce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (59%)
ID receptu: 62428

Ingredience

1 ks Bobkový list
2 ks Brambory
1 kostka Bujón hovězí
1 ks Cibule
1 balení Fazole v tomatové omáčce
1 ks Grilované kuřecí stehno
1 ks Maďarská klobása
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
2 kávová lžička Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 221 kcal
Kilojoule 925kJ
9% Sacharidy 33 g
12% Tuky 9 g
121% Sodík 2 g
14% Bílkoviny 8 g

Fazole s kuřecím masem z jednoho hrnce postup přípravy receptu:

1

V hrnci rozpálíme olej a opečeme na něm cibuli dosklovita. Poté přidáme paprika a chvíli opékáme. Poté přidáme kuřecí stehno, tymián a bobkový list a zalijeme horkou vodou tak, aby bylo stehno téměř celé ponořené.

2

Přivedeme k varu, poté snížíme teplotu, přidáme masox a vaříme 30 minut doměkka.

3

Poté přidáme fazole i s nálevem, oloupané a nakrájené brambory a klobásu nakrájenou na půlkolečka a vaříme 10 minut.

4

Poté vyjmeme kuře, zbytek pořád vaříme (budeme vařit ještě asi 30 minut). Až kuře trochu vychladne, tak z něj stáhneme kůži a vidličkou ho natrháme na kousky, které vrátíme do hrnce.

5

Vaříme do té doby, dokud se nevypaří přebytečná tekutina. Od vyjmutí kuřete to je asi 30 minut.

Poznámka

Voda podle potřeby.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept