Jednoduchý recept

Prejt s lepenicí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 6245

Ingredience

1 kg Brambory
2 ks Cibule
1 špetka Kmín celý
1 kávová lžička Majoránka
500 g Prejt
2 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
2 l Voda pitná
400 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 620 kcal
Kilojoule 2 593kJ
12% Sacharidy 41 g
8% Tuky 6 g
6% Sodík 115 mg
15% Bílkoviny 8 g

Prejt s lepenicí postup přípravy receptu:

1

Brambory oloupeme, nakrájíme a uvaříme ve vodě se solí a kmínem doměkka.

2

Na lžíci sádla osmahneme jednu cibuli nakrájenou nadrobno.

3

Brambory scedíme, rozšťoucháme, přidáme 1 osmahnutou cibuli a kysané zelí, uvařené doměkka.

4

Na sádle osmahneme cibuli nakrájenou kolečka. Ohřejeme prejt.

5

Podáváme společně, ozdobené majoránkou a kroužky opečené cibule.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept