Jednoduchý recept

Lívance s jablky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (29%)
ID receptu: 62459

Ingredience

10 g Cukr krystal
10 g Droždí
30 g Džem jahodový
150 g Jablka
125 ml Mléko polotučné
120 g Mouka polohrubá
1 kávová lžička Sůl
0,5 ks Vejce slepičí
20 g řepkový olej

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 448 kcal
Kilojoule 1 873kJ
20% Sacharidy 72 g
18% Tuky 14 g
29% Sodík 589 mg
22% Bílkoviny 12 g

Lívance s jablky postup přípravy receptu:

1

Rozmícháme droždí s cukrem a vlažným mlékem. Přidáme vejce a mouku, opatrně osolíme a v teple necháme vykynout.

2

Do vykynutého těstíčka vmísíme nastrouhaná oloupaná jablka.

3

Z obou stran opékáme na rozpáleném lívanečníku.

4

Před podáváním lívance pomažeme džemem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept