Jednoduchý recept

Carpaccio z červené řepy s rukolou a kozím sýrem

  • Evropa
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Carpaccio z červené řepy s rukolou a kozím sýrem 5 1
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (30%)
ID receptu: 62465

Ingredience

5 g Balsamico ocet
80 g Červená řepa
13 g Knackebrot žitný
5 g Med včelí
3 g Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
20 g Rukola
1 špetka Sůl
10 g Sýr kozí

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 164 kcal
Kilojoule 688kJ
6% Sacharidy 23 g
4% Tuky 3 g
18% Sodík 353 mg
9% Bílkoviny 5 g

Carpaccio z červené řepy s rukolou a kozím sýrem postup přípravy receptu:

1

V misce smícháme olivový olej, med, balsamico, sůl a pepř. Dresink necháme uležet do druhého dne.

2

Očištěnou červenou řepu nakrájíme na velmi tenké plátky. Po vrstvách skládáme plátky řepy do misky a každou vrstvu zakapeme dresinkem.

3

Omytou rukolu smícháme se zbylým dresinkem a dáme do středu misky. Vše posypeme čerstvým kozím sýrem.

4

Podáváme s knackebrotem jako odpolední svačinu.

Komentáře a hodnocení

 
Makronka
Carpaccio z červené řepy s rukolou a kozím sýrem
Dobré, doporučuji.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept