Jednoduchý recept

Grilovaný hermelín v alobalu, dalamánek

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 62484

Ingredience

15 g Cibule
50 g Dalamánek
20 g Kečup ostrý
50 g Paprikové lusky čerstvé
50 g Rajčata
50 g Sedlčanský Hermelín
20 g Sýr Eidam cihla 30%

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 392 kcal
Kilojoule 1 639kJ
11% Sacharidy 40 g
23% Tuky 17 g
0% Sodík 4 mg
37% Bílkoviny 21 g

Grilovaný hermelín v alobalu, dalamánek postup přípravy receptu:

1

50g hermelínu light rozkrojíme, potřeme kečupem, poklademe plátky oloupané cibule a eidamu.

2

Naplněný sýr zabalíme do alobalu a v troubě pod grilem necháme rozpéct.

3

Podáváme s čerstvou zeleninou a s dalamánkem jako večeři.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept