Recept

Drůbeží salát s celerem a jablky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 60 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 6249

Ingredience

100 g Celer bulvový
1 ks Citronová šťáva
250 g Drůbeží maso pečené
1 kávová lžička Hořčice
2 ks Jablka
1 kávová lžička Ocet kvasný lihový
1 polévková lžíce Olej stolní
1 ks Pepř černý mletý
1 ks Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 205 kcal
Kilojoule 857kJ
6% Sacharidy 22 g
6% Tuky 5 g
4848% Sodík 97 g
37% Bílkoviny 21 g

Drůbeží salát s celerem a jablky postup přípravy receptu:

1

Upečené maso nakrájíme na tenké plátky nebo silnější nudle. Celer oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Oloupaná jablka bez jadřinců nakrájíme na kostičky, zakapeme citrónovou šťávou a smícháme s nastrouhaným celerem a nakrájeným masem. Všechno zalijeme nálevem, který si připravíme z oleje, octa, hořčice, soli a z mletého pepře.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept