Jednoduchý recept

Rybí filé zapečené v parmezánu, brambory a okurkový salát

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 62492
Kategorie: Maso

Ingredience

150 g Brambory vařené
20 g Cibule
15 g Citronová šťáva
4 g Hořčice plnotučná
1 špetka Kmín drcený
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
150 g Okurka salátová
3 g Olej rostlinný
2 špetka Pepř černý mletý
30 g Smetana 12% (konzumní)
0,5 kávová lžička Stolní sladidlo Sladký polibek
1 kávová lžička Sůl
15 g Sýr Parmezán
120 g Treska filety

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 295 kcal
Kilojoule 1 235kJ
11% Sacharidy 41 g
14% Tuky 11 g
69% Sodík 1 g
19% Bílkoviny 10 g

Rybí filé zapečené v parmezánu, brambory a okurkový salát postup přípravy receptu:

1

Filé z tresky pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme, okmínujeme a položíme do zapékací mísy vymazané olejem.

2

Filé přelijeme smetanou smíchanou s hořčicí a navrch rozložíme plátky oloupané cibule.

3

Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut, před koncem pečení posypeme povrch nastrouhaným sýrem a dopékáme, aby se sýr roztavil.

4

Podáváme s vařenými bramborami a okurkovým salátem.

5

Okurkový salát: Oloupanou salátovou okurku nahrubo nastrouháme a promícháme se solí, pepřem, octem a náhradním sladidlem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept