Chléb se sýrem a hrozny - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Chléb se sýrem a hrozny
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | angina |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (33%) |
ID receptu: | 62535 |
Ingredience
120 g | Chléb celozrnný pšeničný |
150 g | Hroznové víno |
10 g | Máslo čerstvé |
2 kávová lžička | Petržel - nať |
60 g | Sýr Ementál (Primátor) |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 39g |
---|---|
Cholesterol | 33,0mg |
Draslík | 308,4mg |
Vláknina | 10g |
Vitamín A | 51,3mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 11,8mg |
Vitamín E | 0,5mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 7,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Chléb celozrnný pšeničný, Hroznové víno mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Petržel - nať, Sýr Ementál (Primátor) mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Chléb se sýrem a hrozny postup přípravy receptu:
1 | Namažeme krajíce chleba máslem nebo dietním margarínem. |
2 | Na jemno nasekáme petržel, nasypeme ji na chleba a ten obložíme plátky sýra. |
3 | Omyjeme hrozny, kuličky rozpůlíme a položíme na chleba. |
Poznámka
Chuť celozrnného chleba se zvýrazní, když ho předem opečeme.