Jednoduchý recept

Chléb se sýrem a hrozny

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (29%)
ID receptu: 62535

Ingredience

120 g Chléb celozrnný pšeničný
150 g Hroznové víno
10 g Máslo čerstvé
2 kávová lžička Petržel - nať
60 g Sýr Ementál (Primátor)

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 354 kcal
Kilojoule 1 480kJ
11% Sacharidy 39 g
20% Tuky 15 g
14% Sodík 285 mg
30% Bílkoviny 17 g

Chléb se sýrem a hrozny postup přípravy receptu:

1

Namažeme krajíce chleba máslem nebo dietním margarínem.

2

Na jemno nasekáme petržel, nasypeme ji na chleba a ten obložíme plátky sýra.

3

Omyjeme hrozny, kuličky rozpůlíme a položíme na chleba.

Poznámka

Chuť celozrnného chleba se zvýrazní, když ho předem opečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept