Jednoduchý recept

Vejce plněná makrelou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (30%)
ID receptu: 62581
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Filety z makrely konzervované
1 kávová lžička Hořčice
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
30 g Sýr čerstvý bez tuku
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 87 kcal
Kilojoule 362kJ
0% Sacharidy 1 g
8% Tuky 6 g
7% Sodík 139 mg
13% Bílkoviny 7 g

Vejce plněná makrelou postup přípravy receptu:

1

Vejce předem uvařená natvrdo oloupeme a podélně rozkrojíme na poloviny.

2

Žloutky vyjmeme, dáme do mísy a bílky odložíme. Do mísy k žloutkům přidáme okapané filety z makrely, čerstvý sýr, hořčici, podle chuti sůl a pepř. Vše rozmačkáme vidličkou a dobře promícháme.

3

Směsí naplníme bílky.

4

Před podáváním necháme chvíli uležet v chladničce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept