Jednoduchý recept

Treska s hořčičnou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 62591

Ingredience

1 kávová lžička Citronová šťáva
1 polévková lžíce Hořčice
150 g Jogurt nízkotučný
2 polévková lžíce Kapary sterilované
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
1 ks Treska filety

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 134 kcal
Kilojoule 559kJ
5% Sacharidy 16 g
5% Tuky 4 g
82% Sodík 2 g
18% Bílkoviny 10 g

Treska s hořčičnou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Filet z tresky osolíme a povaříme v páře 8-10 minut.

2

V kastrolu smícháme jogurt s hořčicí, citronovou šťávou, kapary, nasekanou petrželkou a pepřem. Vše zvolna prohřejeme.

3

Vařený filet položíme na talíř a přelijeme omáčkou.

4

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept