Jemná pražma - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Jemná pražma
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 62603 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 špetka | Pepř černý mletý |
150 g | Pražma filety |
1 špetka | Šafrán |
1 špetka | Sůl |
150 g | Tvaroh měkký bez tuku |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 227,1mg |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 4,7mg |
Vláknina | 162,9mg |
Vitamín A | 0,3mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pepř černý mletý, Šafrán mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Pražma filety, Tvaroh měkký bez tuku nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.

Jemná pražma postup přípravy receptu:
1 | Do pekáče rozložíme filety z pražmy, osolíme je a opepříme. |
2 | Tvaroh smícháme se špetkou šafránu a směsí potřeme filety. |
3 | Pekáč přikryjeme alobalem a pokrm pečeme v troubě vyhřáté na 210°C asi 10 minut. |