Jednoduchý recept

Tatarák z tuňáka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 62622
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 stroužek Česnek
1 kávová lžička Limetková šťáva
1 kávová lžička Olej jedlý parafinový
1 kávová lžička Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
200 g Tuňák obecný
1 polévková lžíce Tvaroh měkký bez tuku
1 kávová lžička Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 75 kcal
Kilojoule 315kJ
0% Sacharidy 1 g
3% Tuky 2 g
4% Sodík 78 mg
21% Bílkoviny 12 g

Tatarák z tuňáka postup přípravy receptu:

1

Čerstvého tuňáka nakrájíme na kostičky a pokapeme limetkovou šťávou.

2

V míse smícháme prolisovaný česnek s jemně nastrouhaným zázvorem (1 lžička), nasekanou pažitkou, měkkým tvarohem a olejem. Směs osolíme, opepříme a vmícháme kostičky tuňáka.

3

Tatarák necháme před podáváním asi 15 minut v chladničce.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept