Tatarák z tuňáka a pražmy

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
178 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
4 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
153 mg
Cukr
37 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso z tuňáka a pražmy nameleme, zakapeme olejem (olej smícháme s minerálkou) a limetkovou šťávou. Směs osolíme, opepříme, přidáme jemně nakrájenou šalotku a nasekaný kopr. Vše promícháme.
  • 2
    Do 6 formiček rozdělíme připravenou směs a tatarák necháme 15 minut uležet v chladničce. Potom vyklopíme z formiček.
  • 3
    Každou porci ozdobíme lžičkou kaviáru z lososa, posypeme růžovým pepřem a ozdobíme koprem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.