Jednoduchý recept

Tatarák z tuňáka a pražmy

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 62623

Ingredience

6 kávová lžička Kaviár z lososa
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
2 polévková lžíce Limetková šťáva
1 polévková lžíce Minerální voda perlivá
1 polévková lžíce Olej jedlý parafinový
2 špetka Pepř růžový mletý
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Pražma
0,5 kávová lžička Sůl
400 g Tuňák obecný
1 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 179 kcal
Kilojoule 750kJ
2% Sacharidy 6 g
5% Tuky 4 g
7% Sodík 149 mg
52% Bílkoviny 29 g

Tatarák z tuňáka a pražmy postup přípravy receptu:

1

Maso z tuňáka a pražmy nameleme, zakapeme olejem (olej smícháme s minerálkou) a limetkovou šťávou. Směs osolíme, opepříme, přidáme jemně nakrájenou šalotku a nasekaný kopr. Vše promícháme.

2

Do 6 formiček rozdělíme připravenou směs a tatarák necháme 15 minut uležet v chladničce. Potom vyklopíme z formiček.

3

Každou porci ozdobíme lžičkou kaviáru z lososa, posypeme růžovým pepřem a ozdobíme koprem.

Poznámka

Podáváme s listy hlávkového salátu nakrájenými na nudličky a s plátky omyté limetky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept