Jednoduchý recept

Bavorský krém s tvarohem a vanilkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 62629

Ingredience

1 polévková lžíce Aspartam
440 g Tvaroh měkký bez tuku
2 ks Vaječný bílek slepičí
1 ks Vanilkový lusk
3 plátek Želatina bílá plátky

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 44 kcal
Kilojoule 183kJ
1% Sacharidy 2 g
0% Tuky 0 g
4% Sodík 73 mg
8% Bílkoviny 4 g

Bavorský krém s tvarohem a vanilkou postup přípravy receptu:

1

Plátky želatiny namočíme na chvíli do misky se studenou vodou. Potom plátky vyjmeme a necháme rozpustit ve 3 lžících teplé vody.

2

Z bílků ušleháme pevný sníh.

3

V míse metličkou rozšleháme tvaroh ochucený zrníčky z vanilkového lusku, zlehka zapracujeme sníh z bílků a přidáme tekutou želatinu. Šleháme ještě 2-3 minuty. Krém osladíme aspartamem podle chuti.

4

Dezert necháme do druhého dne v chladničce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept