Jednoduchý recept

Pomazánka s pikantním tuňákem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 62695

Ingredience

6 plátek Chléb celozrnný pšeničný
2 ks Cibulka jarní
1 kávová lžička Citrónová šťáva
0,5 kávová lžička Kmín drcený
2 polévková lžíce Majonéza
1 kávová lžička Máslo bylinkové
2 polévková lžíce Pažitka
3 špetka Pepř bílý
0,5 kávová lžička Sůl
240 g Tuňák v oleji
250 g Tvaroh jemný
1 kávová lžička Česnekové máslo

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 624 kcal
Kilojoule 2 611kJ
13% Sacharidy 47 g
34% Tuky 25 g
36% Sodík 713 mg
92% Bílkoviny 52 g

Pomazánka s pikantním tuňákem postup přípravy receptu:

1

Do misky vyklopíme tuňáka v pikantním feferonkovém oleji, přidáme k němu měkký tvaroh, lžičku bylinkového a česnekového másla, majonézu, drcený kmín, pepř, sůl a tyčovým mixérem tuňáka s tvarohem rozmixujeme dohladka.

2

Očištěnou jarní cibulku a pažitku omyjeme. Pažitku pokrájíme nadrobno a přimícháme ji do pomazánky. POdle chuti přidáme sůl a případně pár kapek citrónové šťávy. Cibulku nakrájíme na tenká kolečka, která si odložíme do misky.

3

Čerstvé krajíce chleba natřeme tuňákovou pomazánkou, posypeme je nakrájenou cibulkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept