Jednoduchý recept

Drůbeží masová směs na čínský způsob

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 28 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 62705

Ingredience

100 g Hlíva ústřičná
400 g Krůtí prsa
400 g Kuřecí prsa
3 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 polévková lžíce Omáčka sójová
3 špetka Pepř černý mletý
3 ks Pórek
1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)
200 g Zelí hlávkové bílé
1 hrst Arašídy

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 500 kcal
Kilojoule 2 094kJ
12% Sacharidy 42 g
21% Tuky 16 g
12% Sodík 244 mg
86% Bílkoviny 49 g

Drůbeží masová směs na čínský způsob postup přípravy receptu:

1

Omytá a osušená krůtí a kuřecí prsa nakrájíme na nudličky. Očištěný pórek s a 1/4 hlávky bílého zelí pokrájená na tenké proužky. Hlívu ústřičnou očistíme a nakrájíme též na proužky.

2

V rozehřátém woku si rozpálíme olej. Za stálého míchání orestujeme pokrájené maso, houby, restujeme vše 2 minuty, pak přímícháme pórek, zelí, oloupané burské oříšky, Směs restujeme další 2 minuty, ochutíme ji sójovou omáčkou, worcesterovou omáčkou a pepřem. Znovu vše promícháme a restujeme za další 2-4 minuty, až bude vše měkké. Čínskou masovou směs podáváme hned teplou.

Poznámka

Příloha: dušená rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept