Recept

Bramboráky s pikantní krůtí směsí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 62706

Ingredience

4 ks Bramborák
Masová směs
6 ks Chilli paprička zelená
2 ks Cibulka jarní
400 g Krůtí prsa
3 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
2 ks Paprika oranžová
3 špetka Pepř černý celý
2 ks Pórek
50 g Rajčata sušená sterilovaná
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 724 kcal
Kilojoule 3 031kJ
19% Sacharidy 69 g
39% Tuky 29 g
23% Sodík 455 mg
90% Bílkoviny 51 g

Bramboráky s pikantní krůtí směsí postup přípravy receptu:

1

Krůtí prsa omyté a osušené, nakrájíme na tenké hranolky. Omyté chilli papričky rozkrojíme, zbavíme semínek a nakrájíme je na tenké nudličky. Pórek a jarní cibule očistíme a pokrájíme na tenká kolečka. Sušená sterilovaná rajčata nakrájíme na proužky. Oranžovou papriku omyjeme, rozkrojíme, odstraníme semínka a papriku nakrájíme na proužky tak velké, jako maso.

2

V těžší rozehřáté pánvi s rozpáleným olejem zprudka orestujeme maso. Stále ho mícháme a po 1-2 minutách k němu přidáme chilli papričky. Společně restujeme další minutu. Maso s chilli odebereme z omastku, odložíme ho do předehřáté misky a na zbylý omastek dáme zpěnit pórek s paprikou a rajčaty. Zeleninu restujeme 2-3 minuty, pak k ní přidáme maso, promícháme, necháme propojit chutě a vše osolíme a posypeme pepřem.

3

Hotovou směs rozdělíme do středu připravených teplých bramboráků. Naplněné přehneme na polovinu a hned je podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept