Jednoduchý recept

Martinické kuřecí ragú

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 62746
Kategorie: Maso

Ingredience

1 kg Kuře
1 polévková lžíce Olej rostlinný
2 špetka Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
250 g Tvaroh měkký bez tuku
2 ks Vejce slepičí
250 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 622 kcal
Kilojoule 2 602kJ
2% Sacharidy 6 g
57% Tuky 43 g
21% Sodík 417 mg
94% Bílkoviny 53 g

Martinické kuřecí ragú postup přípravy receptu:

1

Očištěné menší kuře rozpůlíme, osolíme, opepříme a zvolna restujeme v kastrolu lehce potřeném olejem asi 10 minut.

2

Přidáme očištěné žampiony a vše dusíme pod pokličkou 30 minut. Potom přidáme omytá, na čtvrtky nakrájená rajčata a dusíme ještě 10 minut.

3

V kastrůlku promícháme žloutky s tvarohem a přilijeme dvě naběračky vydušené šťávy z masa. Promícháme a vzniklou omáčku zahřejeme v horké vodní lázni. Omáčkou přelijeme maso.

4

Ragú ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept