Jednoduchý recept

Sekaná se žampiony

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 62819

Ingredience

1 ks Cibule
400 g Hovězí maso zadní
1 polévková lžíce Olej rostlinný
2 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Rozmarýn čerstvý
1 kávová lžička Sůl
400 g Telecí maso přední
1 kávová lžička Tymián čerstvý
2 ks Vejce slepičí
2 stroužek Česnek
150 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 806 kcal
Kilojoule 3 371kJ
3% Sacharidy 10 g
41% Tuky 31 g
39% Sodík 781 mg
211% Bílkoviny 119 g

Sekaná se žampiony postup přípravy receptu:

1

Libové hovězí a telecí maso umeleme. Do masové směsi vmícháme celá vejce, oloupanou, na tenká půlkolečka nakrájenou cibuli a rozmačkaný česnek. Osolíme, opepříme a přidáme nasekané čerstvé bylinky.

2

Očištěné, na plátky nakrájené žampiony podusíme v kastrolu lehce potřeném olejem. Necháme vydusit všechnu tekutinu a potom žampiony vmícháme do masové směsi.

3

Směs přendáme do formy na chlebíček. Sekanou pečeme v troubě vyhřáté na 240°C 45-50 minut.

Poznámka

Sekanou podáváme teplou i studenou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept