Jednoduchý recept

Hovězí ragú s paprikami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 62821

Ingredience

0,5 ks Cibule
450 g Hovězí maso zadní
500 ml Hovězí vývar základní
1 ks Mrkev kořen
1 ks Paprika zelená
1 ks Paprika červená
2 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Protlak rajčatový sterilovaný
1 polévková lžíce Solamyl
1 kávová lžička Sůl
1 ks Tuřín
2 polévková lžíce Voda pitná
1 stroužek Česnek
1 polévková lžíce Olej rostlinný

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 212 kcal
Kilojoule 889kJ
3% Sacharidy 10 g
9% Tuky 7 g
30% Sodík 601 mg
50% Bílkoviny 28 g

Hovězí ragú s paprikami postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso nakrájené na kostky zprudka osmahneme v kastrolu potřeném olejem. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli s česnekem a za stálého míchání restujeme asi 1 minutu. Potom přidáme rajčatový protlak a přilijeme vývar. Osolíme, opepříme, přivedeme k varu a pod pokličkou zvolna dusíme asi 20 minut.

2

Očištěné papriky nakrájíme na proužky, očištěnou mrkev a vodnici (tuřín) nakrájíme na kousky. Zeleninu vsypeme do kastrolu a vše dusíme ještě 5 minut.

3

Nakonec vmícháme škrob rozpuštěný ve 2 lžících vody a za občasného míchání ragú povaříme 3 minuty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept