Jednoduchý recept

Alsaský flambovaný koláč

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 62835

Ingredience

250 g Cibulka jarní
35 g Maizena - kukuřičný škrob
2 ks Rajčata
90 g Sýr cancoillotte
200 g Tvaroh měkký bez tuku
2 ks Vejce slepičí
200 g Šunka drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 155 kcal
Kilojoule 648kJ
4% Sacharidy 14 g
6% Tuky 5 g
3% Sodík 53 mg
30% Bílkoviny 17 g

Alsaský flambovaný koláč postup přípravy receptu:

1

V misce smícháme maizenu se žloutky a tvarohem. Z bílků ušleháme pevný sníh, který zlehka vmícháme ke směsi.

2

Těsto vlijeme do koláčové formy s nepřilnavým povrchem. Navrch nasypeme na plátky nakrájenou jarní cibulku, osolíme, opepříme. Přidáme šunku nakrájenou nadrobno, rajčata nakrájená na plátky a krémový sýr cancoillotte.

3

Koláč pečeme v troubě vyhřáté na 210°C 25-30 minut.

4

Podáváme horký i studený.

Poznámka

Můžeme použít i jiný druh netučného krémového sýru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept