Jednoduchý recept

Treska zapečená s krevetami a chřestem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 62871

Ingredience

1 ks Chřest sterilovaný
125 g Krevety tygří - loupané
2 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
500 g Treska filety
4 polévková lžíce Tvaroh měkký bez tuku
4 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 125 kcal
Kilojoule 522kJ
2% Sacharidy 8 g
4% Tuky 3 g
59% Sodík 1 g
49% Bílkoviny 28 g

Treska zapečená s krevetami a chřestem postup přípravy receptu:

1

Do zapékací mísy rozložíme vyloupané krevety, vyklopíme konzervu nakládaného chřestu a přidáme několik snítek petrželky.

2

Filety z tresky smícháme s tvarohem a bílky. Přidáme do zapékací mísy, vše osolíme a opepříme.

3

Pokrm pečeme v troubě vyhřáté na 180°C asi 30 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept