Jednoduchý recept

Rendlík s krůtím masem, červeným a bílým zelím

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 6290

Ingredience

2 ks Cibule
2 ks Kopr čerstvý
500 g Krůtí prsa
1 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý celý
1 špetka Sůl
200 ml Zakysaná smetana
1 ks Zelí hlávkové bílé
1 ks Zelí hlávkové červené

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 367 kcal
Kilojoule 1 534kJ
4% Sacharidy 15 g
27% Tuky 21 g
10% Sodík 208 mg
55% Bílkoviny 31 g

Rendlík s krůtím masem, červeným a bílým zelím postup přípravy receptu:

1

Maso omyjeme a nakrájíme na kostky nebo nudličky. Cibuli nakrájíme na jemné nudličky. Zelné hlávky rozkrojíme na čtvrtky a ty pak na osminky. Opatrně ze středu odstraníme košťál. Vložíme do mísy, přelijeme vroucí osolenou vodou.

2

Na pánvi na rozpáleném oleji necháme zpěnit cibuli. Přesuneme na talíř, do pánve vložíme maso a ze všech stran zprudka orestujeme. Přidáme zpět cibuli, zelí, kopr, ochutíme solí a drceným pepřem a asi 25min podusíme.

3

Nakonec vše zalijeme smetanou, prohřejeme a podáváme.

Poznámka

Použijeme 2 snítky kopru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept