Jednoduchý recept

Kuřecí jatýrka po indicku

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 6292

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Citronová šťáva
400 g Játra drůbeží
1 kávová lžička Kari koření
3 polévková lžíce Kečup
2 polévková lžíce Olej stolní
1 ks Paprika žlutá
1 špetka Sůl
3 stroužek Česnek
1 hrst Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 208 kcal
Kilojoule 868kJ
4% Sacharidy 13 g
11% Tuky 8 g
10% Sodík 201 mg
35% Bílkoviny 20 g

Kuřecí jatýrka po indicku postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na kolečka, osmahneme na oleji, přidáme papriku na proužky, česnek na plátky a dvě minuty mícháme, potom přidáme pokrájená kuřecí játra. Když zezlátnou, přidáme kečup, citrónovou šťávu, kari a deset minut dusíme.

2

Podáváme posypané lístky šalvěje, solíme až na talíři.

Poznámka

Jako přílohu volíme rýži.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept