Jednoduchý recept

Zapečený chléb na způsob pizzy

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 62925

Ingredience

1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Pórek
2 ks Rajčata
40 g Sýr Eidam cihla 30%
1 špetka Sůl
2 plátek chleba z pekárny
Ochucený kečup
1 kávová lžička Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
2 polévková lžíce kečup jemný Hellmann´s
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 204 kcal
Kilojoule 854kJ
10% Sacharidy 37 g
7% Tuky 5 g
14% Sodík 272 mg
19% Bílkoviny 11 g

Zapečený chléb na způsob pizzy postup přípravy receptu:

1

Troubu si předehřejeme na 200°C. Z domácího bochníku chleba odkrojíme 2 krajíce chleba. Očištěný stroužek česneku prolisujeme, dáme ho do misky, přidáme k němu sladký kečup, olivový olej, sůl, pepř, podle chuti 1 špetkou cukru a ochucený kečup promícháme. 2 zralá rajčata a očištěný malý pórek omyjeme. Rajčata pokrájíme na plátky, bílou část pórku na nudličky.

2

Krajíce chleba potřeme ochuceným kečupem, posypeme je 1/2 nakrájeného pórku, na pórek poklademe plátky rajčat, chutíme je solí, pepřem a ozdobíme je zbytkem pórku. Nakonec rajčata posypeme nastrouhaným tvrdým sýrem.

3

Krajíce chleba položíme do pekáčku a dáme do předehřáté trouby zapéct. Pečeme je přibližně 10 minut, než se sýr rozpustí.

4

Chléb servírujeme hned teplý.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept