Jednoduchý recept

Rajčatovo-řeřichový chleba

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (28%)
ID receptu: 63010

Ingredience

120 g Chléb slunečnicový
2 kávová lžička Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Protlak rajčatový sterilovaný
2 ks Rajčata
2 polévková lžíce Řeřicha

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 252 kcal
Kilojoule 1 053kJ
8% Sacharidy 29 g
17% Tuky 12 g
0% Sodík 10 mg
13% Bílkoviny 7 g

Rajčatovo-řeřichový chleba postup přípravy receptu:

1

Dva krajíce slunečnicového celozrnného chleba namažeme máslem, nebo dietním margarínem a rajčatovým protlakem.

2

Omyjeme řeřichu, necháme okapat a polovinu naklademe na chleba. Omyjeme a rozpůlíme rajčata, zbavíme je slupky a nakrájíme na plátky.

3

Chleby obložíme plátky rajčat, opepříme a zbytkem řeřichy ozdobíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept