Jednoduchý recept

Cuketový tažin

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 63046

Ingredience

1 ks Bujón drůbeží bez tuku
2 polévková lžíce Citronová šťáva
4 ks Cuketa
1 g Garam masala
1 kávová lžička Kmín římský
1 kávová lžička Koriandr mletý
1 polévková lžíce Koriandr čerstvý
2 polévková lžíce Protlak rajčatový sterilovaný
500 ml Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 39 kcal
Kilojoule 164kJ
2% Sacharidy 8 g
1% Tuky 1 g
1% Sodík 23 mg
4% Bílkoviny 2 g

Cuketový tažin postup přípravy receptu:

1

Dno hrnce potřeme olejem a několik minut v hrnci zvolna restujeme rozmačkaný česnek spolu s kořením.

2

Přilijeme vodu, přidáme kostku bujónu, rajčatový protlak a omyté, na špalíčky nakrájené cukety. Pod pokličkou vše vaříme asi 35 minut.

3

Cuketový tažin podáváme zakapaný citronovou šťávou a ozdobený snítkami čerstvého koriandru.

Poznámka

Gram masalu můžeme nahradit kořením ras el hanout.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept