Telecí játra na malinovém octě

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
336 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
8 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, na tenká kolečka nakrájenou cibuli osmahneme zvolna na pánvi s nepřilnavým povrchem. Odstavíme z plotny.
  • 2
    Na kousky nakrájená telecí játra vložíme na pánev lehce potřenou olejem a restujeme je asi 4 minuty z každé strany. Osolíme, opepříme a pod pokličkou játra necháme stranou, aby nevychladla.
  • 3
    Na stejné pánvi necháme zvolna zesklovatět nadrobno nakrájenou šalotku. Přidáme malinový ocet, tymián, bobkový list a za stálého míchání povaříme 2 minuty.
  • 4
    Potom do pánve vrátíme játra a v omáčce je prohřejeme.
  • 5
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.