Filety z tresky na normandský způsob

40 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
149 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
3 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
11 g
Cukr
460 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nevyloupané slávky podusíme v pánvi pod pokličkou 8-10 minut, aby se otevřely. Vyjmeme je a 100ml vyvařené šťávy uchováme. Filety z tresky povaříme v hrnci spolu s bobkovým listem, tymiánem, nadrobno nakrájeným česnekem a šťávou ze slávek. Přiklopíme pokličkou a podusíme 10 minut. Filety vyjmeme a do hrnce přidáme rajčatový protlak, tvaroh a slávky. Zvolna zahříváme asi 2 minuty a potom nalijeme na filety.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.