Jednoduchý recept

Filety z tresky na normandský způsob

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 63075

Ingredience

1 ks Bobkový list
150 g Mušle slávky
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Protlak rajčatový sterilovaný
0,5 kávová lžička Sůl
300 g Treska bezvousá filety
4 kávová lžička Tvaroh měkký bez tuku
3 ks Tymián čerstvý
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 149 kcal
Kilojoule 622kJ
6% Sacharidy 23 g
4% Tuky 3 g
21% Sodík 418 mg
24% Bílkoviny 13 g

Filety z tresky na normandský způsob postup přípravy receptu:

1

Nevyloupané slávky podusíme v pánvi pod pokličkou 8-10 minut, aby se otevřely. Vyjmeme je a 100ml vyvařené šťávy uchováme.

2

Filety z tresky povaříme v hrnci spolu s bobkovým listem, tymiánem, nadrobno nakrájeným česnekem a šťávou ze slávek. Přiklopíme pokličkou a podusíme 10 minut.

3

Filety vyjmeme a do hrnce přidáme rajčatový protlak, tvaroh a slávky. Zvolna zahříváme asi 2 minuty a potom nalijeme na filety.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept